Tonttihakkuu

Ennen rakennustöiden aloittamista uudella tontilla on syytä raivata tieltä rakentamista häiritsevät ja tontille sopimattomat puut. Teemme asiantuntevan arvion tilanteesta ja sovimme asiakkaan kanssa, mitkä hyväkuntoiset puut tahdotaan säilyttää tontille rakennettaessa. Rakennussuunnitelman ja turvallisuustekijöiden lisäksi on hyvä ottaa huomioon yleinen viihtyvyys ja pohtia, peittävätkö puut ikävästi maiseman tai auringon tai toimivatko ne tontille hyödyllisinä näkö- ja meluesteinä.

Kaadamme puut ja raivaamme tontin sovitussa aikataulussa. Työ hoituu siististi ja tehokkaasti ammattitaidolla ja nykyaikaisella suomalaisella kalustollamme.

Puiden poiskuljetus ja haketus

Hoidamme asiakkaan puolesta myös puiden ja risujen poiskuljetuksen sekä kierrätyksen ja haketamme tarvittaessa rungot ja oksat, jättäen alueen siistiksi ja viihtyisäksi.

Kokonaisvaltaista palvelua

Autamme asiantuntevasti säilytettävien puiden valinnassa ja teemme työn asiakkaan toiveiden mukaisesti. Puiden kaatamisen jälkeen siistimme tontin viemällä puut ja risut pois. Tarjoamme hyvityksen kaadetuista puista tai haluttaessa jätämme puut asiakkaalle.