Puunkaato

Tavallisesti puu kaadetaan lahovian, harvennustarpeen tai varjostuksen takia, mutta joskus kaunis piha vaatii raivaamista myös esteettisistä syistä. Puu voi myös viedä kasvuvoimaa lähikasveilta, jolloin sen kaataminen voi olla oikea ratkaisu. Teemme toimivan ja riskittömän kaatosuunnitelman tapauskohtaisesti, lähiympäristöä ja rakennuksia suojellen sekä asiakkaan toiveita kuunnellen.

Autamme pihasuunnittelussa ja osaamme luoda tunnelmallisen ympäristön niin yksityiselle kotipihalle kuin taloyhtiön sisäpihallekin. Käytössämme on laadukkaat nykyaikaiset varusteet, joilla työt onnistuvat haastavissakin olosuhteissa, ja kattavat vakuutuksemme suojaavat myös asiakasta ja tämän omaisuutta.


Tarvittaessa viimeistelemme kaatotyön jyrsimällä jäljelle jääneen kannon. Hoidamme myös jälkien siistimisen sekä oksien ja jätteiden kierrättämisen asianmukaisesti.

Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisen puun kaadosta usean vuoden maisemanhoitoprojekteihin.

Kysy lisää projektisuunnittelusta!

Puunkaato kiipeilytekniikalla

Jos puuta ei voi kaataa turvallisesti ympäristössä olevien esteiden vuoksi, puu voidaan paloitella pystyssä joko kiipeilemällä tai nostolavan avulla. Myös tämä sujuu vuosien kokemuksella, tehokkaasti ja riskejä välttäen.

Metsurin hoitamana puunkaato oikeuttaa myös kotitalousvähennykseen.